Amerikai Magyar Party

Magyar bulik, koncertek és egyéb rendezvények. New York, New Jersey, Connecticut, Pennsylvania.

Feature

Aktuális Programunk

2017-ben is folytatódik az egyik legsikeresebb rendezvény sorozat!
A Back to the 90’s egy olyan buli ahol kizárólag retro zenék szólnak; eredeti verziók az eredeti előadóktól. A fő hangsúly természetesen a 90-es éveken van, kivétel csak olyan zene lehet ami még ennél is korábbi.
Az igazi házibuli hangulat garantált! Gyere el Te is egy valódi “időutazásra” ahol 2 DJ játsza a legnagyobb magyar és külföldi slágereket!
4F Club, AD Studio, Ámokfutók, Animal Cannibals, Bon Bon, Carpe Diem, Fiesta, Happy Gang, Hip Hop Boyz, Mr Rick, Orsi, Sipos F. Tamás, Soho Party, TNT, UFO, V-Tech, Zoltán Erika, 2 Unlimited, Ace of Base, Amber, Aqua, Bellini, Brooklyn Bounce, Cappella, Captain Jack, Corona, Culture Beat, DJ Bobo, Double You, Dr Alban, E-Rotic, Fresh System, Haddaway, Ice MC, La Bouche, Loft, London Beat, Magic Affair, Masterboy, Maxx, Mr President, No Mercy, Real McCoy, Rednex, Scatman John, Snap, Technotronic, Soundlovers, Vengaboys, Whigfield… és még sok más előadó… csakis a legjobbak!

  • Back to the 90’s Party a B66-ban

    2017. 03. 03.
    Ajtónyitás este 9-kor, party hajnal 4-ig.
    Belépő: $15
    6612 New Utrecht Avenue Brooklyn, NY 11219

Gyere és bulizz velünk!


Magyar rendezvényeket keresel az USA-ban? Jó helyen jársz!
2003 óta szervezünk és bonyolítunk le különféle magyar eseményeket. New York, New Jersey, Connecticut, Pennsylvania... felsorolni is nehéz lenne a helyszíneket és akkor még szó sem esett a floridai, kanadai közös szervezésekről. Diszkóktól a komplett, élő zenekaros koncert turnéig terjed a skála. A cél mindig a színvonalas szórakoztatás.
Ez a honlap azért jött létre hogy minél szélesebb körben tudjunk hírt adni az általunk szervezett bulikról. Nézz vissza rendszeresen, iratkozz fel hírlevelünkre, add tovább az infót! Reméljük hamarosan találkozunk!

Sizare, Mega, Qri

Feature

Back to the 90's

A legtutibb retró buli!
A 90-es évek legjobb zenéi
2 DJ show
a B66 Clubban

Plakát archívum

Plakátok az elmúlt pár év bulijairól, fellépéseiről a teljesség igénye nélkül.

We Are Ready to Help You

Get the Best Solution for Your Business

Need any help? Contact us now!

Contact us now
Your message has been sent successfully.
E-mail must be valid and message must be longer than 1 character.